missio

Tarjoamme monipuolisemmat ja laajemmat palvelut, nopealla toimitusajalla. Olemme edelläkävijä alan murroksessa, kuitenkin perinteitä kunnioittaen.

visio

Tuodaan yhdessä tämä ala nykyaikaan!

Vanhan perinteikkään kiinteistöhuollon on muututtava ajan mukana.

me teemme!

Pestone Yhtiöt Oy on vuonna 2012 perustettu vahva kiinteistöalan palveluyritys. Meidän tehtävämme on tehdä, auttaa, palvella ja kehittää koko kiinteistöalaa. Olemme asunto-, kiinteistö-, isännöinti-, vuokrayhtiöiden sekä etenkin asunnon omistajan ja vuokralaisen kumppani. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 on noin 2 miljoonaa euroa ja työllistämme 15 henkilöä sekä lukuisia eri alojen alihankkijoita.

Pestone Yhtiöt Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöalan kumppanuutta. Ennakoivat toimenpiteet, luotettava huolto, siivous ja remontit, ne ovat olennainen osa kiinteistön ylläpitoa!

Huollamme, remontoimme, siivoamme ja kunnostamme. Yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa, viemme kiinteistöalaa eteenpäin.

Lähde mukaan tälle matkalle!

2001

Marko Vuorela aloitti talonmiestyöt Töölössä. Ulkoalueiden lisäksi työhön kuuluivat rappujen siivoukset ja vahaukset. Samalla Marko teki pienimuotoista remonttia talolle.

2007

Marko rupesi tekemään isompia remontteja talolle. Esimerkiksi entisöimään talon puisia hissikoreja, alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Nämä ovat vieläkin nähtävillä ja täysin kunnossa As Oy Töölön Keskuksessa.

2008

Pestone Oy perustettiin. Yritys alkoi tekemään remontteja ja samalla myös kiinteistö­huoltokohteet lisääntyivät kokoajan.

2012

Perustettiin Helsingin Kiinteistötalkkarit Oy, joka keskittyi pelkästään kiinteistöhuoltoon. Toimintaan ja pienosakkaiksi mukaan tulivat Sami Kylmäniemi ja Vesel Fejzullahi.

2014

Marko siirtyi vetämään Pestone Oy:tä, joka tarjosi jo tähän aikaan laajasti erilaisia ja kokonaisvaltaisia remonttipalveluja.

2019

Kummatkin yritykset kasvoivat määrätietoisella työllä ja tinkimättömällä asiakaspalvelulla noin miljoonan euron liikevaihtoon. Yritykset vakiinnuttivat asiakaskuntansa omilla toimialoillaan.

2020

Ympyrä sulkeutuu

Oli tullut aika yhdistää molempien yritysten toimialakokemukset, osaaminen ja resurssit.

Halusimme tuoda asiakkaillemme monipuolista palvelua saman katon alta. Pestone Oy ja Helsingin Kiinteistötalkkarit Oy päätettiin laittaa yhteen ja nimeksi muutettiin Pestone Yhtiöt Oy. Aputoiminimeksi jäi vielä Helsingin kiinteistötalkkarit. Toimitusjohtajaksi valittiin Mikko Jukkola, joka on myös nykyisin osakkaana yrityksessä. Yrityksen omistus on siis kotimaisissa käsissä ja kaikki osakkaat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa.

 

arvot:

merkkimme:

sopimuskumppaneitamme: